Vali Polat’tan, kadın cinayeti açıklaması

Vali Polat’tan, kadın cinayeti açıklaması

Kars Valisi Ziya Polat, bugün Susuz ilçesine bağlı Büyük Çatak köyünde yaşanan kadın cinayeti ile ilgili açıklama yaparak, “Olay, aile içi tartışmadan kaynaklanıyor. Şuan faili elimizde, yakalandı. Adli makamlarımıza dosyamızı göndereceğiz.” dedi.

Kar Toplantı Salonu’nda Kars Valisi Ziya Polat başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.

Sabah saatlerinde D.M., (30) evinde tartıştığı eşi Sıla M.'ye (18) silahla ateş etmiş, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Yaşanan kadın cinayeti ile ilgili failinin yakalandığını söyleyen Vali Polat, “Maalesef Kars ilimizde bu yıl kadın cinayeti yoktu, dün gece 1 kadın cinayetimiz oldu. Hep söylüyoruz ya, 1 rakamı bile çok fazla. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla, STK’larımızla biz kadına yönelik şiddetin 0 olması için çabalıyoruz. Vefat eden hanımefendi kardeşimize de Allah’tan rahmet diliyoruz. Olay, aile içi tartışmadan kaynaklanıyor. Şuan faili elimizde, yakalandı. Adli makamlarımıza dosyamızı göndereceğiz. Kars ilinde cinayetin olmadığı bir yıl diliyoruz.” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı sunumlarla devam etti.

dsc-0748.jpg

gyuollkwqaa2qqg.jpg

dsc-0755.jpg

dsc-0757.jpg

dsc-0761.jpg

Kaynak:Volkan KARABAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler