TDV Kars Şubesi, Yardımlarla Gönülleri Kazanıyor

Kars İl Müftülüğü koordinesinde Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi Kadın Kolları ve gönüllüleri, hayırseverlerin katkılarıyla ihtiyaç sahibi ailelere giyim yardımı yaparak çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

İl Müftüsü ve TDV Kars Şube Başkanı Hamza Bayram, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Toplumda, ilâhi imtihanın bir cilvesi olarak bazı kanadı kırık insanlar bulunur ki, Cenâb-ı Allah, diğer kullarına onlar hürmetine yardım eder ve toplumdaki kanadı kırıklarla ilgilenmeyi, imkân sahipleri için bir vazife kılmıştır. Bizler de çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm ve neşe oluşmasını amaçladık." dedi.

Bayram, bu güzel faaliyetin organizesinde emeği geçen hayırseverler, Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları ve gönüllülere teşekkür ederek, "Çocuklarımızın yüzlerinde mutluluk ve sevinç görmek, bizler için en büyük ödüldür. Bu yardımların devam etmesi için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

TDV Kars Şubesi, toplumda dayanışmayı artırarak ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı sürdürüyor ve bu çalışmalarla gönüllerde taht kurmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kars Haberleri