Rektör Hacımüftüoğlu’ndan araştırma hastanesi yönetimine hayırlı olsun ziyareti

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinin yeni yönetim kadrosuna tebrik ziyaretinde bulunan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinin yeni yönetim kadrosuna tebrik ziyaretinde bulunan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, gerçekleştirdiği ziyarette, hastane yönetimi ve hekimlerle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hastane hekimleriyle bir araya geldiği öğle yemeği programında, sağlık hizmetleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Rektör Hacımüftüoğlu, hastanenin genel durumu ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi yönünde Hastane Başhekimi Prof. Dr. Bilgehan Erkut ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Ziyaretin son bölümünde Rektör Hacımüftüoğlu, hastane yönetiminde yeni görevlere atanan başhekim yardımcıları, başmüdür ve müdür yardımcıları ile görüşerek kendilerine başarı dileklerini iletti. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinin, bölge halkına en iyi sağlık hizmetini sunma vizyonu doğrultusunda yönetim ekibine desteklerinin tam olduğunu belirten Hacımüftüoğlu, bu tür ziyaretlerin üniversite-hastane iş birliğini güçlendirdiğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri