Kars CHP'den 'İmamoğlu' açıklaması!

CHP Parti Meclisi Üyesi Uğurcan İrak ve CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, istinaf aşamasında olan ve onama kararı çıkacağı yönünde söylentilerin artmış olduğu İmamoğlu davası hakkında açıklama yaptı.

Yapılan açıklama şöyle: "İBB ve TBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, 16 milyon İstanbullunun iradesidir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da halkımızın desteğiyle, adalet yolunda da asla yalnız yürümeyecektir

22 yıllık iktidarınızı bir mağduriyet üzerine inşa etmiş olabilirsiniz. Bu halk, bir haksızlığa karşı çıkmıştır ve bunun sonucunda neredeyse çeyrek asırdır sizin yarattığınız bitmek bilmeyen zorluklarla mücadele etmiştir.

Şimdi, sayın İmamoğlu'nu yargı ile tehdit ediyorsunuz. Daha önce de tehdit unsuru olarak kullandığınız yargı mensupları şimdi ya cezaevlerinde ya da yurtdışında kaçak olarak yaşıyor, unutmayın!

Ne bu halk ne de bu halkın kurtuluş umutlarından olan İmamoğlu gibi kıymetli siyasetçiler sizin tehditlerinize boyun eğmez. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak Ekrem İmamoğlu‘nun yanındayız ve Ekrem İmamoğlu bu yolda asla yalnız yürümeyecektir. Bizler CHP'nin örgütleri olarak bu hukuksuzluğa asla izin vermeyeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kars Haberleri