Haberimize Vali Polat’tan açıklama: “Kars 36 Spor'a ayda 2 maç, 2 antrenman için izin vereceğiz”

Geçtiğimiz gün “Kars sporu ikiye bölündü; Şampiyonlar Üzgün!” başlıklı haberimize açıklama yapan Vali Polat, Kars Atletizm Pistini ayda 2 maç ve 2 antrenman olarak Kars 36 Spor’a açılacağını, diğer günler atletizm sporcularının kullanacağını söyledi.

Sentetik Yüzeyli Atletizm Pisti’nin değişerek yeniden Şehir Stadyumu olarak futbol maçlarına ev sahipliği yapacağı açıklaması atletizm sporcularının tepkisiyle karşılandı. Geçtiğimiz gün gazetemize açıklama yapan onlarca atletizm sporcusu alınan karardan vazgeçilmesini talep ettiler.

Sporcuların taleplerini dikkate alarak Kars Atletizm Pistinin futbol sahasına dönüştürüleceği açıklamasının yanlış anlaşıldığını açıklayan Vali Ziya Polat, “İnşallah Kars 36 Sporumuz maçlarına başlayacaklar, tabii sayın vekilimizle biz hep söylüyoruz; "Kars'ın takımı Kars stadında oynar" diye. Bu bazen yanlış anlaşıldı, biz Kars stadını aynı zamanda atletizm stadı olarak da kullanıyoruz. Atletizm ile ilgili tüm çalışmalar devam edecek. Biz maçlarda Kars 36 Spor'a 1 antrenman, 1 maç yani ayda 2 maç, 2 antrenman için izin vereceğiz, gerisini yine diğer statlarda antrenman yapacak. Kars 36 Sporumuz Kars stadında maçlarını oynayacak. Maçtan önce de 1 antrenmanını stadımızda yapacak. Yine vatandaşlarımızın yürüyüş yapması, spor yapması, atletizmdeki çocuklarımızın orayı kullanması aynı şekilde devam edecek. Hiçbir eksik olmadan devam edecek. Stadımızı zaten biliyorsunuz tüm vatandaşlarımız açık, kullansınlar, yürüyüş yapsınlar, spor yapsınlar ama ayda tekrar belirtiyorum. 2 maç ve 2 antrenman için Kars 36 Spor'a bedelsiz olarak tahsisini yaptık, hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri