BBP Genel Başkan Yardımcısı Eren, Kars’ta idam talep etti

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu ziyaretleri kapsamında Kars’a gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, idam taleplerini dile getirdi.

Partisinin İl Başkanlığında düzenlenen toplantının ardından basın açıklaması yapan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, idamın gelmesi için topladıkları 3 milyon imzayı 1 Ekim tarihinde açılacak olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunacaklarını, DEM Parti hariç tüm partileri de ziyaret edeceklerini söyledi.

Düzenlenen toplantıya Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren’in yanı sıra Büyük Birlik Partisi Kars İl Başkanı Tuncay Ertem ve partililer katıldı.

İdamın gelmesi için Büyük Birlik Partisi olarak ellerinden gelen bütün gayreti ve çabayı göstereceklerini kaydeden Eren, “Büyük Birlik Partimizin Doğu ve Güneydoğu ziyaretleri kapsamında bugün Serhat şehrimiz Kars'tayız. Buraya geliş sebebimiz teşkilatlarımızı ziyaret etmek, teşkilatlarımızın sorunlarını ve taleplerini konuşmak için buradayız. Burada sayın valimizi, emniyet müdürümüzü ve belediye başkanımızı ziyaret ettik ve onlardan görüş alışverişinde bulunduk. Büyük Birlik Partisi bildiğiniz üzere 31 yıldır Türkiye siyaset hayatında her zaman “mesele vatansa gerisi teferruat” diyerek yola çıkmış bir partidir. Partimiz, inşallah 1 Ekim tarihinde Meclisimiz açıldığında daha önce idam için toplanan 3 milyon imzayı sunacak ve grubu olan DEM Parti hariç bütün partileri ziyaret edecek, idamın gelmesi için elinden geleni yapacaktır. Biz Büyük Birlik Partisi olarak idamı niçin istiyoruz ve neler için istiyoruz? Bildiğiniz üzere 1 aydır Narin kızımızı ve Tekirdağ'da Sıla bebeğimizi hep beraber gördük. Bu tip insanlar için ilan istiyoruz. İkincisi ise; Mehmetçiğimizi, polisimizi, öğretmenimizi şehit edenler eden teröristler için. Tabii bu teröristler, bizzat vur emrini verenler ve bizzat bombayı veya kurşunu sıkanlar için istiyoruz. İdamın gelmesi için Büyük Birlik Partisi elinden gelen bütün gayreti ve çabayı gösterecek. İnşallah idam gelecek diyoruz.” dedi.

Büyük Birlik Partisi Kars İl Başkanı Tuncay Ertem ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Son zamanlarda ülkemizde Hepimizin endişe ve üzüntüyle takip ettiğimiz. İnsani ve vicdani olarak kendimize pay çıkardığımız olaylar yaşanmaktadır. Narin kızımız ve Sıla bebek gibi. Kadınlarımıza, Çocuklarımıza, ve korunması gereken kişilere uygulanan insan oğluna yakıştırlamayacak kadar kötü davranışlara şahit olmaktayız. Peygamber efendimiz (S.A.V.) “Cennet anaların ayakları altındadır” Hadis-i Şerifi ile Cenneti kazanmaya anneyi vesile kılmış, dinimizin kadına ve anneye verdiği değeri göstermiştir. Oysa ki biz Müslümanların içinde maalesef ki kadınlarımıza karşı şiddet, kadınlarımıza ve çocuklarımıza karşı “söylemeye bile haya ediyorum” tecavüz, ve cinayetleri işlemekten geri durmuyoruz. Narin kızımızın hunharca öldürülmesi, sıla bebeğin istismar sonucu ölmesi bardağı taşıran son damla olması gerekmektedir. Ey insanoğlu sende hiç merhamet hiç acıma duygusu kalmadı mı? Bu eylemleri gerçekleştirenlerin ömür boyu ceza almaları ve ceza evinde günde üç öğün en güzel yemeklerle mükafatlandırılmalarını istemiyoruz. Biz bu eylemleri gerçekleştirenlerin ceza evlerinde yaylı yataklarda yatıp aldıkları ceza sürelerince rahatlarına bakmalarını istemiyoruz. Biz Büyük Birlik Partisi olarak tecavüzcüye idam, katile idam, teröriste idam, tüm mazlumlar adına idam istiyoruz. Ve kısasta hayat vardır diyoruz. Sayın Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ beyefendinin toplamış olduğu 3 milyon imzayla meclis açılır açılmaz idamın geri getirilmesi için yapacağı başvurunun da arkasında halkımızın durmasını, imza sayısının artması ve idamın gelmesi için hepinizden bu konuda bizlere destek olmanızı rica ediyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kars Haberleri