Başkan Ertem’in Gaziler Günü Mesajı

Büyük Birlik Partisi Kars İl Başkanı Tuncay Ertem, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Ertem, yayımladığı mesajında şunları söyledi; Ülkemizin her karış toprağında vatanı ve milletini savunmak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen türk silahlı kuvvetleri ve emniyet teşkilatımıza bağlı kahraman gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Milletimizin ve Vatanımızın birliği ve beraberliği için kendi canlarını hiçe sayarak büyük bir onurla görev yaptıkları sırada gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız, bizler için her zaman gurur kaynağı olmuşlardır.

Gazilerimizin fedakarlıkları ve kahramanlıkları her zaman bizlere vatan sevgimizi ülkemize olan sadaktimizi perçimlememiz için örnek olmuştur.

Bu vatan toprağında bu gün rahat bir hayat sürüyor isek bunu vatan uğruna şehit ve gazi olan kahramanlarımıza borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Ve gazilerimize her daim gerekli saygı ve hürmeti göstermemiz gerekmektedir.

19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” unvanı verilişinin yıl dönümünde, tüm gazilerimizin gününü kutluyor; aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kars Haberleri