Aras Edaş’tan Kars’a Dev Yatırım

Aras Edaş Kars İl Koordinatörü Zafer Demir, Kars'ta kaliteli ve sürdürülebilir enerji sağlamak amacıyla 7/24 esasına göre çalıştıklarını duyurdu.

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde devam eden projeleri yerinde inceleyen Demir, yer altına alınan enerji hatları sayesinde daha kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını belirtti.

2013 yılında özel sektöre devredilen Aras Edaş, o tarihten bu yana Kars’a toplam 1.845.753.810,86 TL yatırım yapmış bulunuyor. 2024 yılında planladığı 271.4 milyon TL’lik yeni yatırımla, bu rakam daha da artacak.

Demir, yaptığı açıklamada, “Kesintisiz enerji hizmeti sunma hedeflerimize, yaptığımız yatırımlarla her geçen yıl daha da yaklaşıyoruz. Şebeke altyapısı, bakım ve teknoloji alanlarındaki yatırımlara öncelik veriyoruz. Kars merkezi ve ilçelerinde planladığımız yatırım ve bakım işlerinin %90’ını tamamladık. Bu yıl sonuna kadar tamamlayacağımız projelerle, elektrik dağıtım hizmetimizi daha kaliteli, sürekli ve çevreye uyumlu bir şekilde sunacağız.” dedi.

Kars Merkez’deki yatırım çalışmaları hakkında da bilgi veren Demir, enerji nakil hatlarını yer altına alma çalışmalarının sürdüğünü, bu sayede dış etkenlerden kaynaklanabilecek arızaları minimize etmeyi hedeflediklerini ifade ederek, “Tüm teknik ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Müşterilerimize kesintisiz enerji arzı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Müşteri odaklı bir yaklaşım benimseyerek hem bugünü hem de geleceği öngörüyor, sistemlerimizi sürekli güncelliyoruz. Kars’a yaptığımız yatırımlarla şehrimize değer katmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kars Haberleri