Kars’ta hayırsever iş kadını Kılıç’tan öğrencilere destek

Kars’ta hayırsever iş kadını Kılıç’tan öğrencilere destek

Hayırsever iş kadını Selma Kılıç, babasının doğup büyüdüğü Günindi köyü öğrencileriyle bir araya geldi. Kılıç, öğrencilere kırtasiye malzemesi ve ikramlık desteğinde bulunarak, “Öğrencinin kalemi altın bile olsa öğrencinin yanında olma taraftarıyım.” dedi

Kars’ta çok sayıda okula kırtasiye malzemesi ve giyim desteğinde bulunan hayırsever iş kadını Selma Kılıç, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle Kağızman’a bağlı Günindi köyü İlkokul ve Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilere, kırtasiye malzemesi ve ikramlık desteğinde bulundu. Kağızman Gençlik Merkezinde görevli öğrenciler de palyaço kıyafeti giyerek öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı. Yüzleri boyanan öğrenciler müzikler eşliğinde dakikalarca dans etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Suat Güner ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Alaaddin Karagöl ile birlikte malzemeleri öğrencilere dağıtan Kılıç, “Bugün kendi köyümün çocuklarıyla olmak, burada nefes almak gurur verici ve çok güzel bir şey. Babam kokuyor burası, babamın doğduğu topraklardır. Ben öğrencinin kalemi altın bile olsa öğrencinin yanında olma taraftarıyım. Bütün hayırseverlerin, durumu iyi olan insanların da öğrencilerimizin yanında olması gerektiğini belirtmek istiyorum. Gerçekten ihtiyacı olan çok öğrencimiz var.” dedi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Alaaddin Karagöl ise, “Bizler gençlerimizin her zaman yanındayız. Bakanlığımızın da talimatları doğrultusunda çocuklarımızı mutlu etmek adına etkinliklerimizi sürdürüyoruz, onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz.” ifadesini kullandı.

Etkinlik ikramlıkların dağıtılması ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

dsc-0805.jpg

dsc-0810.jpg

dsc-0816.jpg

dsc-0818.jpg

dsc-0821.jpg

dsc-0824.jpg

dsc-0827.jpg

dsc-0830.jpg

dsc-0834.jpg

dsc-0835.jpg

dsc-0838.jpg

dsc-0841.jpg

dsc-0843.jpg

dsc-0846.jpg

dsc-0848.jpg

dsc-0851.jpg

dsc-0852.jpg

dsc-0858.jpg

dsc-0860.jpg

dsc-0867.jpg

dsc-0867-001.jpg

dsc-0871.jpg

Kaynak:Volkan Güngör

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler