Kars'ta Ekrem İmamoğlu’na Destek Sürüyor
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun önce gözaltına alınması daha sonra da tutuklanması nedeniyle başlayan protesto eylemleri, Kars'ta da devam ediyor
CHP Kars il Başkanlığı, Cumhurbaşkanı adayları Ekrem İmamoğlu’na destek için bu kez Valilik Parkında bir araya geldi.
Önceki iki gün Bedesten bölgesinde bir araya gelerek İmamoğlu’na destek veren CHP İl Başkanlığı, dün akşam saatlerinde de Valilik Parkında toplanarak, “Millet iradesine sahip çıkıyoruz” dedi.
İftar sonrası bir araya gelen CHP’liler, ellerinde taşıdıkları pankart ve attıkları sloganlarla partilerinin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’na desteklerini sürdürdüler.
Etkinlikte söz alan Eğitim İş Kars İl Başkanı Ersin Özbey de yaptığı konuşmada Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Belediye Başkalığından alınarak cezaevine konulmasını protesto etti.
Polisin geniş güvenlik önlemlerinin aldığı etkinliğe katılan CHP’liler daha sonra alandan ayrıldı.
Kaynak:Volkan Karabağ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.