Kars Valisi Polat, öğretmenlerle buluştu

Kars Valisi Polat, öğretmenlerle buluştu

Kars Valisi Ziya Polat, Öğretmenler Buluşması’na katılarak güncel konuları görüştü.

Kars’ta Öğretmenler Buluşması etkinliği düzenlendi. Kars Valisi Ziya Polat, Bedesten’de düzenlenen etkinlikte öğretmenlerle bir araya geldi.

Vali Polat’ın öğretmenlerden gelen talepleri dinleyerek not aldığı toplantıda; KAFKAS Projesi başta güncel konular ele alındı.

Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu söyleyen Vali Polat, ülkelerin gelişmişliğinin arkasında iyi bir eğitim sisteminin olduğunu dile getirdi.

Vali Polat, “Çocuklarımızın gelişimlerini sosyal, sportif, kültürel, sanatsal alanda da sağlamamış lazım. Bu sene güzel geçti ve bu senenin bu anlamda bereketli olduğunu düşünüyorum. İyi sonuçlar, iyi yarışmalar, iyi dereceler geldi, gelmeye de devam ediyor. Amacımız öncelikle derece almak değil bu çocuklarımızın yarışma kültürünü alması, yolculuk yapması, bir araya gelmesi, sosyalleşmesidir. Çoğu yavrumuz öğretmenleri eşliğinde il dışına gidiyor, gitmeye devam edecekler. Oralarda arkadaşlıklar ve dostluklar kurması, rekabet kültürünün oluşması, bazen kazanmak, bazen yenilgi: bunu da öğrenmek lazım. Tüm bunlar çocuklarımız için unutulmaz anlardır. Okul yıllarında ben de okul takımıyla Türkiye Şampiyonası’na gittiğimizde Kastamonu ilinde bir yurtta kalmıştık. Halen bizler arkadaşlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. belki 40 yıl geçti ama biz halen o günleri anıyor ve anlatıyoruz. Çocuklarımızın öğretmenleriyle beraber yapmış olduğu her faaliyet anlatılacak akıllara ve gönüllere işleyecektir. Hayatı değiştirecek olan sizlersiniz, sizin gönlünüz ve adanmışlığınızdır.” dedi.

dsc-0101.jpg

dsc-0102.jpg

dsc-0104.jpg

dsc-0105.jpg

dsc-0106.jpg

dsc-0107.jpg

dsc-0111.jpg

Kaynak:Volkan Güngör

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler