Başkan Alp, bölgenin sorunlarını Bakan Yardımcısına anlattı

Başkan Alp, bölgenin sorunlarını Bakan Yardımcısına anlattı

Doğu Anadolu Damızlık Birlikleri Temsilcisi Kars Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Eren Alp, Doğu Anadolu’daki hayvancılığın sorunlarını ve sütteki sıkıntıları Bakan yardımcısına rapor etti.

Hayvancılığın sorunları bakan yardımcısına rapor edildi. Doğu Anadolu Damızlık Birlikleri Temsilcisi Kars Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Eren Alp, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen ile düzenlenen toplantıda bir araya geldiklerini söyledi.
Bakan Gümen ile Türkiye Merkez Birliği Et ve Süt Komisyonu Başkanlığı olarak görüşme sağladıkları belirten Başkan Alp, özellikle Doğu Anadolu’daki hayvancılığın sorunlarını ve sütteki sıkıntıları anlattıklarını belirtti.
Kars’ta hayvancılığın daha da gelişebilmesi için hazırladıkları raporu da Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’e sunduklarını belirten Kars Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Eren Alp, “Sayın Bakan Yardımcımız Ahmet Gümen’e, Sayın Genel Başkanımız Kamil Özcan’a ve bütün bölge temsilcileri başkanlarımıza emeklerinden dolayı Kars Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu olarak çok teşekkür ederek saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Birlik olarak Kars’ın ve sorumlu bulunduğumuz Doğu Anadolu’nun tarım, hayvancılık ve sütteki geliştirmek için elimizden gelen her çabayı sarf etmeye devam edeceğiz.” dedi.

baskan-alp-dogu-anadolu-nun-hayvancilik-ve-sut-uretim-sorunlarini-bakan-yardimcisi-gumen-e-anlatti-1721932705.jpg

baskan-alp-dogu-anadolu-nun-hayvancilik-ve-sut-uretim-sorunlarini-bakan-yardimcisi-gumen-e-anlatti-1721932703.jpg

Kaynak:Kader Yurdagül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler