AK Parti Kars’ta sandık kuracak!

AK Parti Kars’ta sandık kuracak!

AK Parti Kars İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere tüm ilçelerde sandık kurarak vatandaşların sorun ve taleplerini alacak.

AK Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar 12 – 28 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan ilçe kongreleri nedeniyle basın açıklaması yaptı. Parti Toplantı Salonu’nda düzenlenen basın açıklamasına Kadın Kolları Başkanı Zelal Sara, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrambey, ilçe başkanları ile parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti’de kongrelerin düğün, bayram havasında geçtiğini ve tüm vatandaşları kongrelere davet eden Başkan Sancar, “Türkiye genelinde olduğu gibi bizler de Kars'ta AK Parti teşkilatları olarak kongre sürecimizi cumartesi günü başlatmış bulunacağız inşallah. 8. Olağan Kongremizin öncelikle ülkemize, şehrimize ve ilçelerimize hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kongre süreçleri AK Parti'de düğün, bayram havasında geçer. Bizler de 8 ilçemizde kongrelerimizi başlatacağız. Kongre süreçlerimize gerek Kars Merkez'de gerek 7 ilçemizde tüm halkımızı, tüm vatandaşlarımızı kongrelerimize davet ediyoruz. Kongreler bizim düğünlerimizdir. Kongrelerimize halkımızın, vatandaşımızın katılmasını arzu ediyoruz.” dedi.

Kars’ın tüm ilçelerinde sandık kurulacağını ve vatandaşların talep ve sorunlarını yazılı olarak alarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceklerini kaydeden Sancar şunları söyledi; “Tabii kongre süreçlerinden önce bizim ilçe teşkilatları olarak yapmamız gereken partimizin genel unsurları var. Biz öncelikle ilçe meydanlarında Cumhurbaşkanımıza iletilmek üzere birer tane sandık koyacağız. Bu sandıklarda vatandaş, halk, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımıza iletmek istediği sorun, öneri, şikayet ne varsa kapalı zarfa koyacak. Bu zarflar toplanıp genel merkezimize gönderilerek Cumhurbaşkanımıza sunulacak. Halkımızdan kurulacak olan meydanlardaki sandıklara katılıp, arzularını, isteklerini, taleplerini yazmasını istiyoruz. Daha sonraki süreçte de delegelerimize de keza yine aynı kapalı zarf üzerinden 3-5 tane soru soracağız. Bu soruların cevaplarını delegelerimizden talep edeceğiz. Delegelerimiz bu soruları cevaplandıktan sonra biz de cevapları kapalı zarf şeklinde yine Cumhurbaşkanımıza göndereceğiz. Bu süreçte ilçe başkanlarımız bu süreci yönetmekle yükümlüler. Kongreler Kars için 12 Ekim'de başlatacağız. 28 Ekim'de bütün ilçelerimizi bitirmiş olacağız.”

dsc-0217.jpg

dsc-0215.jpg

Kaynak:Volkan KARABAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler